Over Resin Art gifts & more


Ik zal mezelf even voorstellen

Mijn naam is Diana, en ik woon samen met mijn gezin in Leiden. Ik ben gecertificeerd nagelstylisteAl vanaf mijn geboorte heb ik een lichamelijke beperking. Ik heb een zwakke plek in mijn ruggenmerg, waardoor mijn benen niet helemaal goed functioneren. Ik loop daardoor wat moeilijk en mijn energie is beperkt. Voor lange afstanden maak ik dan ook gebruik van een rolstoel. Van beroep ben ik nagelstylist en heb ik een kleine nagelstudio thuis op zolder. Ik ben altijd al een creatief persoon geweest, met interesse voor uiterlijke verzorging. En het beroep nagelstyliste is voor mij uitermate geschikt. Ik kan gewoon mijn eigen tijd indelen zodat het lichamelijk niet te veel voor me wordt. Want vanwege mijn handicap kan ik helaas niet fulltime werken en duren de behandelingen wat langer dan gemiddeld. En wat ik ook erg belangrijk vind, het is heel goed te combineren met mijn twee dochters.

Diana

Maar mijn creativiteit ligt niet alleen bij nagels. Ik ben ook graag creatief bezig op andere manieren. Tijdens de eerste Corona lockdown heb ik epoxy ontdekt en dat je daar hele mooie art (Resin Art) mee kan maken. Resin Art is een vorm van kunst. Unieke 100% handmade artikelen gemaakt van epoxy. Er zijn er geen twee hetzelfde, elk exemplaar is uniek. Zoals mooie onderzetters met bijpassende houder. Maar ook sleutelhangers en balpennen.

De producten die ik maak zijn erg leuk om als kado te geven. Dus ben je nog op zoek naar een leuk en origineel kado voor iemand? Dan ben je bij  mijn webshop Resin Art gifts & more aan het goede adres.

Behalve de handgemaakte producten van epoxy, maak ik ook wenskaarten. Eén van mijn passies als nagelstylist zijn aquarel bloemen maken op nagels. En dit heb ik nu ook toegepast op wenskaarten, in combinatie met pentekeningen. Het resultaat is een prachtige en unieke wenskaart. Dus ga snel shoppen zou ik zeggen.

De webshop Resin Art gifts & more is onderdeel van Nagelstudio Nail Heaven.