Huis & Interieur

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Verschillende leuke accessoires voor in huis.


Bakjes & Potjes

Deze gekleurde bakjes en potjes zijn gewoon te leuk om te laten liggen. Ze zijn handig om bijvoorbeeld sieraden in te bewaren. En de wat hogere potjes zijn heel leuk voor Air-Plants. De mogelijkheden zijn eindeloos....


Koelkastmagneten

Heb jij je koelkast of whiteboard ook helemaal vol hangen met briefjes of misschien wel tekeningen van je kind(eren)? En zijn ze opgehangen met saaie kantoormagneten? Dat is dan nu verleden tijd met deze sterke koelkastmagneten van Resin Art gifts & more. Ze zijn verkrijgbaar in allemaal vrolijke kleuren en vormen, als set van 2 of 3 stuks. Maar er zijn ook magneten die per stuk verkocht worden.

Dat staat een stuk gezelliger op je koelkast dan de gewone kantoormagneten. 


Waxinelichtjeshouder

Ik ben dol op kaarsjes. Jij ook? Want dan mogen deze mooie waxinelichtjeshouders niet ontbreken bij jou thuis. Ze zijn verkrijgbaar als set van 4 losse houders en een houder voor drie waxinelichtjes waarbij de ronde potjes vast zitten op de schijf eronder.  Zie je er al een die je mooi vind? Zit jou kleur er niet tussen, dan mag je me altijd mailen en dan kan ik kijken of ik de kleur heb om deze dan voor je te maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.